De nieuwe gymna.PRO behandeltafel past bij jou!

De behandelbank voor fysiotherapie is jouw belangrijkste gereedschap. Deze moet daarom naadloos aansluiten bij jouw werkwijze. Met de gymna.PRO behandelbanken zet Gymna een nieuwe standaard. Een prachtig design, functioneler, stabieler en veiliger dan ooit. Je kiest jouw bank en maakt deze op maat met functionaliteit die jij graag gebruikt!

Bijzonderheden NIEUWE gymna.PRO banken

Patenten en bijzondere kenmerken nieuwe gymna.PRO!

constant patient positioning2
Patent aangevraagd

Constant Patient Position

gymna pro arm supports2
Patent aangevraagd

Eén-klik systeem armsteunen

safe motion detection cardblock
Patent aangevraagd

Safe Motion Detection

cardblock led sfeer pakket
Unieke feature!

LED sfeer pakket

Gymna behandelbanken - 3 verschillende series

Gymna massagetafels zijn ontwikkeld door fysiotherapeuten, die vanuit hun eigen ervaring weten wat belangrijk is voor jou. Afhankelijk van jouw specialisme, persoonlijke wensen en budget kies je voor een bepaalde serie en model.

Gymna banken - 3 verschillende series

Populaire behandelbanken fysiotherapie

Financiering van jouw behandelbank

Naast behandelaar ben je ook ondernemer. De keuze voor een behandelbank wordt grotendeels bepaald door 'behandelargumenten' zoals functionaliteit, jouw behandelwijze en -specialiteit, comfort voor jouw patiënt én voor jouzelf. Maar heb je ooit nagedacht over hoe een behandelbank afstraalt op jouw deskundigheid en die van jouw praktijk?

Gymna heeft behandelbanken die aansluiten bij jouw wensen en budget. Fyzzio geeft jou graag advies, ook op het gebied van financiering!

Ondernemersaspecten