Er is altijd een Gymna behandeltafel die bij jou past!

De behandelbank voor fysiotherapie is jouw belangrijkste gereedschap. Deze moet daarom naadloos aansluiten bij jouw werkwijze. Vanuit die filosofie is een Gymna behandeltafel ontwikkeld. Of je een professionele generalist bent of een manueel specialist, er is altijd een Gymna behandeltafel die bij je past!

Bekijk alle behandelbanken

Populaire behandelbanken fysiotherapie

Bijzonderheden Gymna behandelbanken

Gymna massagetafels zijn ontwikkeld door fysiotherapeuten, die vanuit hun eigen ervaring weten wat belangrijk is voor jou. Jouw behandeling moet effectief zijn, comfortabel voor de patiënt én voor jou, je wilt bewegingsvrijheid hebben en de bediening moet 'intuïtief’  zijn. Ook design en betrouwbaarheid spelen een belangrijke rol. Met al deze factoren is rekening gehouden bij de ontwikkeling van de Gymna banken. Het is niet voor niets dat vele duizenden fysio's over de hele wereld kiezen voor Gymna!

Bijzonderheden Gymna banken

Selecteer een serie

G2 serie
Basis

G2 serie

Gymna Advanced serie
Comfortabel

Advanced serie

Gymna Luxe serie
Manuele therapie

Luxe serie

Gymna.ONE serie
Exclusief

Gymna.ONE serie

Financiering van jouw behandelbank

Naast behandelaar ben je ook ondernemer. De keuze voor een behandelbank wordt grotendeels bepaald door 'behandelargumenten' zoals functionaliteit, jouw behandelwijze en -specialiteit, comfort voor jouw patiënt én voor jouzelf. Maar heb je ooit nagedacht over hoe een behandelbank afstraalt op jouw deskundigheid en die van jouw praktijk?

Gymna heeft behandelbanken die aansluiten bij jouw wensen en budget. Fyzzio geeft jou graag advies, ook op het gebied van financiering!

Ondernemersaspecten