gymna.ONE serie

gymna logo

Gymna behandeltafels - Gymna.ONE serie

De patiënt staat centraal binnen jouw praktijk. Deze wordt steeds mondiger en stelt meer en hogere eisen aan de behandeling. Een groot gedeelte van die behandeling vindt plaats op of rond de behandelbank. Het is dus letterlijk en figuurlijk één van de eerste zaken waarmee jouw patiënt in aanraking komt. Voor jou als therapeut is de behandelbank als een verlengstuk van jezelf. Vandaar dat de keuze van een behandelbank erg belangrijk is. Voor je patiënt én voor jou.

De Gymna.ONE is het paradepaardje van Gymna en is qua design en functionaliteit ongeëvenaard!

Kenmerken en voordelen Gymna.ONE serie

 

In het kort de kenmerken

  • Grote passieve en actieve stabliteit (GSP).
  • Polstering 50 mm.
  • Polstering heeft hoge densiteit, zeer geschikt voor het uitvoeren van manipulaties.
  • Standaard uitgerust met kussenverwarming, voor maximaal comfort van de patiënt.
  • ErgoMax gezichtskussen, comfortabel én afwasbaar (hygiënisch!).
  • Standaard uitgerust met armsteunen, versmallingssteunen en pli-stand.
  • Geschikt voor actieve en passieve behandelingen, zeer geschikt voor manuele therapie

Hoeveel comfort bied jij jouw patiënten?

De Gymna.ONE is voorzien van vrijwel alle innovaties die het comfort voor de patiënt verhogen en jouw werk een stuk aangenamer kunnen maken. Dit alles is gecombineerd met een schitterend eigentijds design. Gymna zet met de Gymna.ONE extra in op de speerpunten hygiëne, comfort en stabiliteit. En dat merken jij en je patiënten direct!

Schitterend design

De Gymna.ONE is een echte eye-catcher. De bank is vormgegeven als een meubelstuk dat binnen jouw behandelkamer direct de aandacht trekt. Het onderstel is fraai afgewerkt met een houten behuizing en staanders van gegoten aluminium. Beide onderdelen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren.

Gymna.ONE detail onderstel

ErgoMax gezichtskussen, comfortabel én hygiënisch

Niemand wil liggen in een neusgat dat oncomfortabel ligt, smerig of versleten is. Het ErgoMax gezichtskussen biedt hiervoor dé oplossing. Het gezichtskussen is uitneembaar en gemakkelijk onder de kraan te reinigen met schoonmaakmiddel. Hygiënisch voor jouw patiënt! Deze is keer op keer verzekerd van een fris kussen. Deze afwasbaarheid komt ook de duurzaamheid ten goede. Er is namelijk geen slijtage ten gevolge van de inwerking van transpiratievocht of make-up. Het ErgoMax gezichtskussen is eventueel eenvoudig te vervangen voor een andere zonder dat het hele hoofdeind opnieuw bekleed moet worden.

Film ergomax

Het uitneembare ErgoMax gezichtskussen is ergonomisch gevormd. Het is ontworpen om in twee richtingen te gebruiken. Of je nu een lange of een kleinere patiënt hebt, met een voller of wat smaller gezicht, met dit kussen ligt iedereen comfortabel. Het materiaal van het gezichtskussen is zacht en is naadloos. Er blijven dus geen stiknaden in het gezicht van je patiënt achter en het biedt een optimale drukverdeling op het gezicht.

Gymna.ONE is ideaal voor manipulaties

De Gymna.ONE heeft een frame dat geheel doorloopt onder de kussens. Dit - in combinatie met de 50 mm polstering - zorgt voor een ongeëvenaarde dynamische stabiliteit en ondersteuning van het gewicht van de patiënt. De Gymna.ONE is in het bijzonder geschikt voor de manueel therapeut, osteopaat en chiropractor. Deze combinatie zorgt namelijk voor een hoge mate van comfort voor jouw patiënt en weinig energieverlies bij manipulaties. Een stabiele behandelbank is een belangrijke voorwaarde voor het toepassen van manipulaties en voelt voor de patiënt veilig aan bij het op- en afstappen. De hoge stabiliteit draagt tevens bij aan een langere levensduur van jouw behandeltafel.

De bekleding met skai-leer is verkrijgbaar in 5 kleuren en makkelijk schoon te maken. De naden zijn afgewerkt met een solide dubbele zadelsteek wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van de behandelbank.

Bladverwarming biedt extra comfort

Verwarmde bladdelen zijn erg prettig voor jouw patiënt. Wanneer deze met ontblote lichaamsdelen op een koude behandelbank moet plaatsnemen kan deze moeite hebben met ontspannen. Dit heeft een direct effect op de uitkomst van je lichamelijk onderzoek of behandeling. De temperatuur is in 3 standen te reguleren met behulp van een afstandsbediening waarna de patiënt zich ontspannen aan jouw therapie kan overgeven.

cushion heating flames

Behandeltafels gymna.ONE serie

Bekijk alle Gymna behandeltafels


Deel dit met een collega: