Echografie weken bij Fyzzio!

Vinno echografie Jouw voordelen Financiering

Profiteer nú van extra veel voordeel bij aanschaf van een echo apparaat!

4 blanco gele sterren

In mei en juni krijg je bij aanschaf van een nieuw Vinno echografietoestel veel extra's! 

Al veel van jouw fysio-collega's kozen voor een Vinno in hun praktijk. En dat is niet voor niets! Met Vinno haal je een uniek toestel in jouw praktijk dat een groot aantal voordelen kent:

 • Een systeem dat is ontworpen voor musculoskeletale echografie
 • Betaalbaar met uitzonderlijk goede beeldkwaliteit
 • Erg gebruiksvriendelijke bediening
 • Gratis software updates, dus altijd up-to-date
 • Musculoskeletale presets per gewrichts- of lichaamsregio, zodat jij altijd de mooiste beelden maakt
 • Instructievideo's om als leermiddel te gebruiken
 • Eenvoudig annotaties in beeld slepen voor de verslaglegging
 • Onbeperkt beelden opslaan in de cloud, de beelden zijn daardoor altijd en overal beschikbaar
 • V-guide op de Vinno 6 ter ondersteuning van echogeleide interventies*
 • Zorgeloos werken met een onderhoudscontract met 5 jaar garantie*

Flyinsono app op jouw mobiel

En niet te vergeten biedt Vinno een speciale feature: de 'Flyinsono' app om beelden te delen en te overleggen met collega's en/of verwijzers. Dit kan zowel in real-time als achteraf.

 Vinno Flyinsono app

Kies jouw Vinno Ster!

Jouw voordelen tijdens de Fyzzio echografie weken

Naast de bovengenoemde voordelen die standaard zijn bij een Vinno echografietoestel profiteer jij de komende weken van de volgende aantrekkelijke extra's.

Opleidingstegoed cadeau!

ster geel

Bij aanschaf van een nieuwe Vinno krijg jij van ons opleidingstegoed cadeau waarmee jij opleiding(en) in het NT-e in Vianen kunt volgen. In het Nationaal Trainingscentrum voor echografie zijn inmiddels duizenden fysio's opgeleid tot echografist. Iedere week starten meerdere opleidingen op verschillende niveau's, van starter tot expert. Welke opleiding jij volgt, dat mag je helemaal zelf bepalen. Kies wat het beste bij jouw niveau en interesses aansluit. Zo krijg jij: 

 • 1.000 euro opleidingstegoed bij een Vinno 5, bijvoorbeeld om te starten met de 5-daagse Basisopleiding MSU-echografie.
 • 1.250 euro opleidingstegoed bij een Vinno 6, bijvoorbeeld om opleiding in echogeleide interventies zoals percutane electrolyse of echogeleid injecteren te volgen.
 • 1.500 euro opleidingstegoed bij een Vinno e35 waarmee je bijvoorbeeld de Masterclasses van radiologie professor Jan Gielen kunt volgen of waarmee je tijdens het Echolab in een kleine groep onder leiding van experts kunt verdiepen in een lichaamsregio.

Bekijk alle echografie opleidingen in het NT-e

Culinair arrangement met overnachting cadeau!

ster geel

Wij bieden jou een culinair arrangement met één overnachting aan voor twee personen in sterrenhotel-restaurant 'de Echoput'. Laat je lekker verwennen en geniet van de schitterende omgeving van Apeldoorn. Daarna ga jij als herboren weer aan de slag in de praktijk. Met jouw nieuwe echotoestel natuurlijk!

Bekijk het culinair arrangement

Neem gratis deel aan de Oefendagen Echografie!

ster geel

Exclusief voor klanten van Fyzzio organiseren we gratis oefendagen echografie in het NT-e. Hier kun jij, onder leiding van een docent, jouw echo skills bijschaven, lastige scanposities oefenen en al jouw vragen over uitdagende casussen stellen. Je hebt de mogelijkheid om te oefenen met het apparaat dat je zelf in de praktijk hebt staan. Zo leer je alle ins en outs van jouw toestel kennen.

Welk apparaat het beste bij jouw eisen en wensen aansluit is natuurlijk heel persoonlijk. Kom de apparatuur bekijken, uitproberen en vergelijken in onze showroom in Vianen. Maak een vrijblijvende afspraak!

0347 745050     info@fyzzio.nl

Financiering van jouw echo apparaat

Wil je jouw eigen geld beschikbaar houden terwijl je toch vernieuwt? Dat kan! Leasing is een populaire manier om een echotoestel te financieren. Vanwege de fiscale voordelen is het leasen van een product altijd voordeliger dan huren, ook al is de huurperiode renteloos. Leasing kan je netto enkele duizenden euro’s voordeel opleveren t.o.v. huur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak en een offerte op maat. We bespreken dan ook hoe je jouw investering in echografie laat renderen.

Vinno lease tabel

0347 745050     info@fyzzio.nl

 Deze actie loopt t/m 30 juni 2019
*optioneel

Deel dit met een collega: