Percutane electrolyse

Percutane electrolyse is een innovatieve behandelvorm voor de behandeling van chronische tendinopathieën. Het behoort tot de nieuwe groep 'minimaal invasieve echografische procedures'. De behandeling wordt onder geleide van echo uitgevoerd, duurt kort, is efficiënt en opvallend effectief.

Praktisch gezien bestaat de electrolyse uit enkele behandelsessies waarbij een acupunctuur- of dry needle-naald onder echogeleiding naar het aangedane gebied gebracht. Met het apparaat dien je met een lage intensiteit de elektrische stroom toe. Dit zet een aantal chemische en fysiologische processen in gang die leiden tot weefselherstel. 

Epte centra Nederland                                                          Epte centra in Nederland.

Wat is percutane electrolyse en hoe werkt het?    Veelgestelde vragen percutane electrolyse

Populaire electrolyse apparatuur

Opleidingen percutane electrolyse

Het toepassen van electrolyse kan alleen als je er goed in bent opgeleid! In ons opleidingscentrum NT-e bieden wij opleidingen om electrolyse op veilige en effectieve wijze in te zetten. Er zijn voor percutane electrolyse een basis-, een verdiepings- en expert opleidingen te volgen. De electrolyse behandeling vindt plaats onder echogeleiding, ook daarvoor biedt Fyzzio een passende voorbereiding met de '5 pezen dag MSU-echografie'. Maar ook voor flankerend beleid bij tendinopathieën zoals bijv. flywheel training voor de beïnvloeding van pijn, weefselstructuur en spierfunctie zijn er opleidingen.

 

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e

Vergroot jouw kennis over electrolyse

Fysiotechniek literatuur - Fyzzio
Electrolyse

Literatuur

Fysiotechniek blogs - Fyzzio
Electrolyse

Blogs

Fysiotechniek videos - Fyzzio
Electrolyse

Video's

Fysiotechniek vakartikel - Fyzzio
Electrolyse

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van jouw behandeling op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer!  Fyzzio helpt je bij het rendabel maken van jouw investering, én zorgt dat je vakinhoudelijk getraind bent en doorgroeit, bijv. tot spier-pees specialist. 

Door een scherpe positionering verdien je de investering gegarandeerd terug. Hoe je dit alles kunt bereiken, daar helpt Fyzzio je bij!

Wat houdt het spier-pees specialisme in? 

Ondernemersaspecten