Shockwave therapie voor fysiotherapeuten

Producten Opleidingen Kennis Ondernemen

Shockwave therapie versterkt de kracht van fysiotherapie.

Shockwave therapie is effectief bij de behandeling van o.a. tendinopathiëen, calcificaties, rupturen, plantaire fasciopathie en spasticiteit. Een groot aantal studies meldt bewezen effectiviteit. 

Er worden binnen de fysiotherapie 2 vormen van shockwave gebruikt. Radiale (RSWT) en gefocusseerde shockwave therapie (FSWT). Elke vorm heeft zijn eigen karakteristieken, effecten en behandelindicaties. In dit blog lees je daar meer over. Fyzzio helpt jou bij de zorgvuldige selectie van de vorm die het beste bij jou en jouw patiënten past. 

Bekijk alle shockwave apparatuur

Radiale vs. gefocusseerde shockwave

Populaire shockwave apparatuur

Opleidingen shockwave therapie

De toepassing van shockwave therapie in jouw praktijk is niet heel complex, maar je moet er wel voor opgeleid worden om de behandeling veilig en efficiënt te kunnen toepassen. Daarom biedt Fyzzio verschillende opleidingen shockwave therapie die jou helpen bij een snelle leercurve en een kwalitatief goede behandeling. Daarbovenop bieden we allerlei extra hulp. Niet alleen op het gebied van de therapievorm zelf, maar ook in de marketing ervan! Alle opleidingen worden gegeven in het het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e).

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e Welke hulp biedt Fyzzio aan shockwave therapeuten?

Vergroot jouw kennis over shockwave therapie

Shockwave literatuur - Fyzzio
Shockwave

Literatuur

Shockwave blogs - Fyzzio
Shockwave

Blogs

Shockwave videos - Fyzzio
Shockwave

Video's

Shockwave vakartikel - Fyzzio
Shockwave

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Als behandelaar ben je vanzelfsprekend geïnteresseerd in de effecten van shockwave therapie op de klachten van jouw patiënt. Maar je bent natuurlijk ook ondernemer! Wat kost een shockwave apparaat en hoe verdien je die kosten terug?

Fyzzio helpt je bij het rendabel maken van jouw investering, én zorgt dat je vakinhoudelijk getraind bent.

Ondernemersaspecten shockwave therapie