Opleidingen

NT-e; het opleidingscentrum van Fyzzio

Fyzzio levert topapparatuur zodat het jou aan niets ontbreekt binnen de praktijk. Maar zelfs de beste en mooiste spullen leiden niet tot het gewenste resultaat als je niet weet hoe je ze gebruiken moet. Ons opleidingscentrum NT-e in Vianen biedt hier uitkomst! 

IMG 8760

Hier leer je alle ins en outs van de door jou gekozen therapievorm. Je kunt de opgedane kennis dus direct vertalen naar jouw behandelkamer. Het NT-e is toonaangevend op het gebied van opleidingen echografie, shockwave therapie, flywheel training en percutane electrolyse.

Tijdens de één- of meerdaagse opleidingen komen behandeling en diagnostiek van uiteenlopende musculoskeletale aandoeningen uit de dagelijkse praktijk aan bod. Maar er worden ook andere cursussen gegeven om jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan opleidingen voor de marketing van jouw praktijk of (inter)nationale gastsprekers die hun kennis delen. Kortom, opleidingen die ervoor zorgen dat jij een nóg betere behandelaar en ondernemer wordt

Video Rob Beekmans

Docenten NT-e

Het docentenkorps bestaat uit zeer ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten, radiologen, huisartsen, marketing managers en ondernemers binnen de fysiotherapie. Zij zien dezelfde patiënten en krijgen te maken met dezelfde casuïstiek en problemen als jij. Deze schat aan praktijkervaring delen zij graag met jou. Ze zullen je uitdagen om het beste in jezelf naar boven te halen.

Het opleidingsaanbod is dusdanig samengesteld dat we voor elk niveau een passende opleiding kunnen bieden. Daarnaast bieden we speciale Facebook mentorgroepen die de mogelijkheid bieden om vragen te stellen of casussen te bespreken met je collega-fysiotherapeuten en docenten.  

Schaf je apparatuur bij Fyzzio aan, dan kun je gebruik maken van gratis oefendagen in het NT-e, waarin je onder begeleiding van docenten je vaardigheden verder kunt oefenen. 

"Het NT-e biedt hoogwaardige opleidingen, gedoceerd door professionals uit de praktijk. In een veilige leeromgeving bieden we iedereen een programma op maat en ook buiten de lesdagen om ondersteunen we jouw leerproces. Daar ben ik trots op!"
Niek Vink, manager NT-e

Het NT-e ligt centraal in het land in Vianen en is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er twee goed uitgeruste leslokalen en is er voldoende gratis parkeergelegenheid. In het sfeervolle Fyzzio Café spreek je collega's en docenten onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een lekkere lunch of avondmaaltijd.

"Ik heb genoten. Goede cursus, didactisch goed gegeven en als (oud)docent mijn complimenten. Menig cursusinstituut kan daar een voorbeeld aan nemen". Maurice Bannier praktijkhouder en voormalig docent Hogeschool Zuyd, opleiding fysiotherapie

Kwaliteit van de opleidingen 

Het NT-e is officieel geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). Dit houdt in dat het NT-e voldoet aan een strenge kwaliteitscode waardoor o.a. het niveau van het lesmateriaal, accomodatie en docenten gewaarborgd zijn. Waar mogelijk zijn de opleidingen geaccrediteerd door het KNGF en het Keurmerk Fysiotherapie.

We zien je graag in Vianen! Bekijk alle opleidingen op de site van het NT-e.

 Opleidingen in het NT-e


Deel dit met een collega: