Training door fysiotherapeuten

Producten Opleidingen Kennis Ondernemen

 

Revalidatie én training door fysio's.

Het verbeteren van de belastbaarheid d.m.v. ‘optimal loading’ is een belangrijke factor voor een succesvolle revalidatie. Fyzzio biedt de essentiële prikkels daarvoor. Vooral met de innovatieve weerstandsvorm van de Desmotec flywheel toestellen heeft de fysiotherapeut een uniek tool voor reducering van pijn, remodellering van weefsel en neuromusculaire optimalisatie. Er is geen apparaat dat een ‘heavy excentric overload’ zo goed en gevarieerd kan realiseren als een flywheel training apparaat.

Het Desmotec meetsysteem met bijbehorende software toont jou en jouw patiënten de snelle vooruitgang die Flywheel training merkbaar geeft. Daarnaast levert Fyzzio vanzelfsprekend ook de cardio-apparatuur die je als fysio veelvuldig inzet.

Hoe werkt vliegwieltraining? Veelgestelde vragen flywheel training

Populaire Trainingsapparatuur

Opleidingen flywheel training

De toepassing van flywheeltraining is niet heel complex, maar je moet er wel voor opgeleid worden om de trainingsvorm te doorgronden en efficiënt te kunnen toepassen. Daarom biedt Fyzzio flywheel opleidingen (theorie en praktijk) die jou helpen bij een snelle leercurve en een kwalitatief goede behandeling. Alle opleidingen worden gegeven in het NT-e in Vianen.

NTe PoweredByFyzzio versie B RGB

Opleidingen in het NT-e

Vergroot jouw kennis over training

Medische fitness literatuur - Fyzzio
Training

Literatuur

Medische fitness blogs - Fyzzio
Training

Blogs

Medische fitness videos - Fyzzio
Training

Video's

Medische fitness vakartikel - Fyzzio
Training

Vakartikel

Waarom kiezen voor Fyzzio?

Het vergroten van de belastbaarheid is noodzakelijk om klachten bij jouw patiënten te verhelpen of voorkomen. Dit doe je met de juiste trainingsapparatuur en up-to-date kennis van trainingsmethoden. Maar tegelijkertijd ben je ondernemer! Fyzzio helpt je bij keuze voor de meest geschikte apparatuur en bijbehorende opleiding(en). Ook adviseren we jou met de positionering van jouw centrum als expertise centrum voor klachten aan het bewegingsapparaat. Samen kijken we hoe jij jouw oefenzaal optimaal laat renderen. Wij denken graag met je mee!

Ondernemersaspecten training