Over ons

Joúw succes is ons doel!

Bouwen aan fysiotherapie 2.0. Dat is Fyzzio’s uitdaging samen met jou. Met elke praktijkinvestering groeien in de richting die de toekomst vraagt. De deskundigheid van jou en jouw medewerkers benutten en uitbouwen. Bij de keuzes voor de ontwikkeling van de praktijk, de apparatuur én de opleidingen is het Fyzzio team jouw sparring partner en leverancier. Zo realiseren wij samen met onze klanten steeds de volgende versie van het prachtige vak fysiotherapie! Bekijk onderstaand de adviseurs die jou hier graag bij willen ondersteunen en neem contact op.

Innovatie staat daarbij centraal, omdat vernieuwing de enige juiste strategie is voor praktijken om zich klaar te maken voor veranderende omstandigheden. Shockwave therapie, Echografie, Flywheel training en Percutane electrolyse zijn innovaties die zonder Fyzzio niet op deze schaal zouden zijn toegepast in Nederland. Ook de professionele uitstraling van de praktijk heeft onze aandacht. Onze producten communiceren de deskundigheid van jou als gebruiker. Voor jouw patiënt is dat mede een bevestiging van zijn juiste keuze voor jou. 

We hopen jou te treffen in onze showroom in Vianen. in het Fyzzio café voor een kop koffie of tijdens een van de vele opleidingen in het NT-e. Neem gerust contact met ons op met jouw vragen!

 info@fyzzio.nl 0347745050

Ad Evers7

Ad Evers, algemeen directeur

Mail Ad

Dit zijn jouw adviseurs

Geert ter Haar1

Geert ter Haar

Rayon manager

Noord Nederland

Ivo Klein Bluemink1

Ivo Klein Bluemink

Rayon manager

Midden Nederland

Richard van Tilburg2

Richard van Tilburg

Rayon manager

Zuid Nederland

Henry van Panhuis2

Henry van Panhuis

Market manager ultrasound

Nederland

Niek Vink manager NT e kopie

Niek Vink

Manager

NT-e

 

Heb jij een een klacht over Fyzzio, vragen of suggesties?

Laat het mij weten. We waarderen jouw reactie!

janneke

Janneke Hermans, manager marketing & operations

Mail Janneke 0610358454

Vragen over een product of dienst?

 info@fyzzio.nl 0347745050


Deel dit met een collega: