Welke vakinhoudelijke hulp krijgen shockwave therapeuten?

Je wilt shockwave als therapeutisch middel gaan inzetten maar je bent er niet voor opgeleid? Fyzzio helpt je bij het opdoen van de benodigde kennis en vaardigheden, in theorie en praktijk, onder begeleiding van ervaren docenten die net als jij fysiotherapeut zijn.

Wil je eerst kennismaken met shockwave therapie, voordat je het besluit neemt om erin te investeren? Ook geen probleem! Er zijn gratis kennismakingsbijeenkomsten, waar je je vrijblijvend kunt oriënteren en met collega's van gedachten kunt wisselen. 

Het Nationaal Trainingscentrum echografie (NT-e)

Fyzzio biedt diverse geaccrediteerde shockwave opleidingen aan in het NT-e.

In het NT-e zijn al duizenden mensen opgeleid, waaronder fysiotherapeuten, huisartsen, orthopeden en sportartsen. De docenten verstaan hun vak, zijn fysiotherapeut, radioloog of professor radiologie.

Alle opleidingen in het NT-e

Gratis kennismakingsbijeenkomst shockwave

Tijdens de kennismakingsbijeenkomst maak je tijdens één dagdeel zowel in theorie als praktijk kennis met de shockwave therapie, zowel vakinhoudelijk als financieel. 

Kennismakingsbijeenkomst Shockwave therapie

Kennisdeling d.m.v. blogs, literatuur en video's

Fyzzio en de docenten van het NT-e delen graag kennis met jou. Op allerlei manieren. Via de Kennispagina kun jij door voor jou interessante items bekijken en indien gewenst downloaden.

Naar de Kennis pagina


Deel dit met een collega: